Меню
Количка

Докато използвате нашите услуги, вие приемате, че използваме "Cookies" и сходни технологии за персонализация на услугата. Запознайте се с нашата политика за поверителност.

LOOK PEDALS

Педал Look Keo Blade Carbon е създаден да спечели. Новият KEO BLADE CARBON подобрява преживяването, свързано с използването на технологията на острието в педала без клип. Тази нова версия е резултат от опита, натрупан през годините на развитие в сърцето на нашето производствено съоръжение, и от непр..
250.00лв
Без данък:250.00лв
Шосейни педали с автомат изработени от инжектиран полиамид, което ги прави здрави и леки. Осигуряват добро представяне и издържливост...
90.00лв
Без данък:90.00лв
Новите шосейни педали Look Keo 2 Max Carbon са с изтънена линия и по-голяма контактна площ. Новият дизайн подобрява стила и ефективността.Оптимизирана контактна площПодобрен профилПредназначение: Състезания, тренировки, развлечениеМатериал на корпуса: КарбонМатериал на оста: Хром-молибденова стомана..
209.00лв
Без данък:209.00лв
Парчета за педали Look с намалено тегло, изработени от двукомпонентен материал, намаляващ триенето при закопчаване и откопчаване. Плаване: 4.5° Цвят: Сив Шрока платформа Релеф против приплъзване Клип за запаметяване на позицията Безопасно закопчаване и откопчаване Тегло: 95 g. Болтове и шайби включ..
40.00лв
Без данък:40.00лв
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)