Меню
Количка

Докато използвате нашите услуги, вие приемате, че използваме "Cookies" и сходни технологии за персонализация на услугата. Запознайте се с нашата политика за поверителност.

Информация за доставка

1. След като в електронния магазин постъпи поръчка от потребител, автоматизираната система на електронния магазин уведомява потребителя с имейл за успешно приетата поръчка.


2. Служител на продавача се свързва с потребителя в срока по раздел III, т. 7 за потвърждаване на поръчката и уточняване на детайлите по доставката.


3. Доставка се прави само на успешно приети поръчки. При опаковане на поръчаните стоки, потребителят бива уведомяван с имейл, че стоките се предават на куриер за транспортиране до съответния адрес или до офис на куриер.


4. Доставката на поръчаните стоки се извършва в срок от 5 работни дни от датата на потвърждаване на поръчката. Доставки се извършват само на територията на Република България.


5. Доставка на поръчани стоки не се извършва в неделя, както и в дни, които са обявени за официални празници.


6. Цените за доставка се определят в зависимост от теглото и обема на поръчката и мястото на доставката, в съответствие с ценовата листа на съответния куриер. При поръчка над 100 лв. доставката е безплатна за цялата страна.