Доставка на закупени стоки
Цената за доставка зависи от стойността на стоката, теглото неговите  размери, дестинацията и начина на доставка. Доставката на поръчаните стоки се извършва по избрания от Потребителя начин и според посочените срокове.

Поръчки на стойност над 100 лева в рамките на Република България са безплатни. Доставката на стоки, закупени в период на промоция или на изплащане е за сметка на Клиента.

Доставките се изпълняват от куриерска фирма „Еконт” в срок от 2 до 3 работни дни и в зависимост от тяхното работно време. Hemus-bikes.com си запазва правото да удължава посочените срокове с предварителното одобрение от страна на Потребителя.

Ако възникнат неточности или обърквания ние се задължаваме да уведомим Потребителя.
Поръчки, които не са потвърдени от Клиента, се считат за невалидни и не се изпълняват.

Може да изчислите своята доставка тук.

Плащане на закупени стоки и услуги
При плащане в брой  Потребителят се задължава да депозира в момента на доставката на Hemus-bikes.com  или на неговия представител, извършващ доставката, пълната стойност на доставяната поръчка. В случай, че в едноседмичен срок от датата на доставка Потребителят се откаже частично или изцяло от закупените стоки, Hemus-bikes.com се задължава да възстанови частично или изцяло депозираната сума.
Когато плащането е по банков път, Потребителят депозира сума равна на стойността на направената поръчка в банковата сметка на Hemus-bikes.com и едва след като депозита бъде потвърден се доставят поръчаните стоки и услуги.

В случай, че в 7 дневен срок от датата на доставка Потребителят се откаже частично или изцяло от закупените стоки Hemus-bikes.com се задължава да възстанови частично или изцяло депозираната сума.

Потребителят има право да се откаже от една или повече от поръчаните стоки в 7 дневен срок от получаване на поръчката в случай, че дадената стока е във вида, в който е доставена, ако е опакована - опаковката не е отваряна (опаковката на пратката може да бъде отваряна) и не е нарушена цялостта на евентуални пломби и етикети, целящи да установят разопаковането или употребата на стоката.