large_28728
Campagnolo Athena 2x11

Декланшор Campagnolo Athena 11s

90,00 лв. за продукт


  • Описание
  • Спецификации

Campagnolo Athena

2x11

Тегло: 0.2 g
Производител: Campagnolo S.l.r Campagnolo S.l.r